Tko smo mi

Holo Lab je DOOH tvrtka koja svojim klijentima nudi jedinstven način oglašavanja. Prvi smo zakoračili u budućnost 3D oglašavanja s HYPERVSN hologramima, a oglašavanje izvan doma učinili pristupačnim i primamljivim.

Digitalna hologramska 3D tehnologija ostvaruje direktnu interakciju i ostavlja snažan dojam na gledatelje, a digitalne oglasne površine „Violeta“, „Vrata grada“ i “Nova Galerija” –  jedinstvene su na tržištu jer svojim veličinama i lokacijama jamče visoku vidljivost i uspješnost kampanja.

NAJVEĆA DIGITALNA OGLASNA POVRŠINA

Digitalno vanjsko oglašavanje

Znate li tko ima najveću digitalnu oglasnu površinu u Hrvatskoj?
Mi! Najpoznatija oglasna površina „Violeta“ nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Premium pozicija i impozantna veličina ovog ekrana – svaku kreativu dodatno osnažuje.

Digitalna oglasna površina „Vrata grada“ prepoznata je od strane klijenata kao najvažnija digitalna oglasna površina na ulazu u grad Zagreb zbog svoje vidljivosti od remetinečkog rotora i visoke fluktuacije vozila Jadranskim mostom.

Digitalna oglasna površina “Nova Galerija” smještena je uz najfrekventniju zagrebačku prometnicu – Zagrebačku aveniju, u blizini poslovne zone Jankomir. Dnevni doseg od 40 000 vozila jamči visoku vidljivost.

Digitalni billboard „Črnomerec“, veličine 12 m2, nalazi se u zagrebačkoj Ilici, u neposrednoj blizini terminala Črnomerec i jamči visoku vidljivost vozača i pješaka.

3D Holo AD oglašavanje

Holo Lab je postigao napredak u oglašavanju izvan doma jer je hologramski efekt učinio pristupačnim i prvi pružio svojim klijentima mogućnost da svoje futurističke snove budućnosti prikažu na više jedinica i lokacija. Sigurno Vas zanima koliko osoba je vidjelo Vašu 3D kreativu?  Nakon završetka svake kampanje klijentu isporučujemo analitički izvještaj o vidljivosti kampanje – broju pogleda, prosječnom vremenu gledanja te segmentaciju gledatelja po dobi i spolu.

Izrada kreativnih rješenja

Imate materijale i ideju, ali ne i vremena za napraviti kreativu ?! Ne brinite, surađujemo s vrhunskim dizajnerima koji će svaku kreativu prilagoditi našim digitalnim vanjskim oglasnim površinama i hologramima.

Budite i Vi dio Holo Lab priče.